Du er logget inn som

 

Åseral Husflidslag

Lokallagene i Norges Husflidslag er for alle som liker å skape med hendene, fordype seg i tradisjonshåndverk eller lære noe nytt i fellesskap med andre. Her arrangeres kurs og aktiviteter i et bredt spekter av håndverksteknikker, for ulike nivåer og aldersgrupper. Som medlem knyttes du til ditt nærmeste lokallag og får rabatterte priser på de fleste kurs og arrangementer. Du kan også delta på åpne møter, kurs og aktiviteter uten medlemskap. Gå til kurskalenderen og se hva som arrangeres nær deg.

Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Siste fra Åseral Husflidslag

26.02.2023
Åseral Husflidslag
26.02.2023
Åseral Husflidslag
24.02.2023
Åseral Husflidslag
Alle artikler
Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
26.02.2023
Åseral Husflidslag
26.02.2023
Åseral Husflidslag
24.02.2023
Åseral Husflidslag
Alle artikler
Ung Husflid er Norges Husflidslags barne- og ungdomssatsing. I Åseral ønsker vi å gi et tilbud til barn og unge hvor de kan utfolde seg kreativt, være en del av et samhold, samtidig som de kjenner på mestring og læring. Vi ønsker alle barn og unge i Åseral velkommen på våre ung husflid-samlinger.

UNG HUSFLID STARTER OPP ATT PÅ MINNE! VONAR DU BLIR MED
BARN I 1. KLASSE OG YNGRE MÅ HA MED EIN VAKSEN.

MAKRAME

På desse kveldane skal me arbeide med makrame. Me lagar fjær som kan hengast opp til pynt.

Medlem: GRATIS
Ikkje-medlem: 100 kr for materialar + 50 kr kvar kveld.

Prosjektet går over tre tysdagar, kl. 17.00-19.00.
Det blir ein pause og noko å bite i.

TYSDAG 11/10
TYSDAG 18/10
TYSDAG 25/10

JOLEVERKSTAD

Denne kvelden lagar me jolepynt. Meir informasjon om kva det blir vil komme i forkant av denne kvelden inne på Facebook.

Medlem: GRATIS
Ikkje-medlem: 100 kr

TYSDAG 15/11, kl. 17.00-19.00.

Det blir ein pause og noko å bite i.

UNG HUSFLID-MEDLEMMAR FÅR BLI MED PÅ AKTIVITETAR, DEI FÅR DEKKA MATERIELL OG NOKO Å BITE I. EIT MEDLEMSKAP KOSTAR 200 KR OG GJELD BÅDE FOR VÅREN OG HAUSTEN I 2022. MEDLEMMAR ER SÆRS VIKTIGE FOR HUSFLIDLAGET – MYKJE AV MEDLEMSKONTINGENTEN KJEM TILBAKE TIL OSS, SOM ME IGJEN BRUKAR PÅ MEDLEMMANE VÅRE.

MEIR INFORMASJON OG INNMELDINGSSKJEMA FINN DU PÅ WWW.HUSFLID.NO OG PÅ MINNE. DU KAN OGSÅ TA KONTAKT MED OSS SÅ HJELPER ME DEG☺

FØLG MED PÅ FACEBOOKSIDA VÅR – DER PUBLISERER ME INFORMASJON OG BILETE AV AKTIVITETAR☺

Åseral Husflidlag ble opprettet i 1989, og har siden den gang fremmet tradsjonsrikt håndverk, samlet mennesker til et fellesskap og lagt til rette for at alle som ønsker skal oppleve læring og mestring. Vi arrangerer alt fra rolige strikkekvelder, kurs i diverse håndverksteknikker, bunadsring, ung husflid, og vi har et godt samarbeid med andre foreninger og lag innad i kommunen.

Åseral har lange tradisjoner innenfor bunad og tradisjonsmønster. Åseral Husflidlag kan stolt fronte bunadslommene «Brelandslomme» og «Nordgardslomme» som er et mønster fra Åseral og som brukes til Vest-Agder bunaden. Ønsker du å kjøpe en av lommene er det bar å ta kontakt med oss.

Bygda vår har også en egen kofte med et gammelt mønster fra Åseral. Ønsker du med informasjon om denne er det bare å ta kontakt med oss.

c/o Eva Haugland Åsland
Gardsvegen 150
4540 ÅSERAL

97135526
Styreleder
Cathrine Thorsland
Styremedlem
Kari Anne Thorsland
Styremedlem
Eva Haugland Åsland
Styremedlem
Elin Forgard
Varamedlem
Wenche Verdal
Sekretær
Andrine Engeli Haddeland
Nettansvarlig
Cathrine Thorsland
Kasserer
Kari Anne Thorsland
0