Du er logget inn som

 

Nauma Husflidslag

Nauma Husflidslag ble stiftet i 1981, og feiret 40-årsjubileum med et aktivt lag i 2021. Vi holder til i Namsos Kulturhus med eget lokale, og har aktiviteter flere dager hver uke. 1. mars 2022 er det registrert ca 100 – 110 medlemmer, noe vi er svært fornøyd med. De er fordelt på Ung Husflid, ungdomsmedlemmer og hovedmedlemmer.

Noen år tilbake ble boka Votter i Namdalen laget med bakgrunn i innsamla gamle oppskrifter med sin historie, samt noen nyere mønstre. Mønster på Kong Håkon-votten har vært mye etterspurt og finnes i boka som nå koster kr 100,00 Ved ønske om kjøp kontakt Sissel Mikalsen

Nauma Husflidslag ble stiftet i 1981, og feiret 40-årsjubileum med et aktivt lag i 2021. Vi holder til i Namsos Kulturhus med eget lokale, og har aktiviteter flere dager hver uke. 1. mars 2022 er det registrert ca 100 – 110 medlemmer, noe vi er svært fornøyd med. De er fordelt på Ung Husflid, ungdomsmedlemmer og hovedmedlemmer. Aktiviteter vi driver med er vev, skinnsøm, Ung Husflid, medlemskvelder en kveld pr mnd med ulike tema , og UFO – kvelder hver mandag. Da er det uferdige, påbegynte prosjekter som tas med, eller det veiledes i nye teknikker. Andre tider av året er spinning og sanking av råvarer til plantefarging aktuelle tema.
Planlagte og gjennomførte kurs for våren er toving, flatbrød og lefsebaking, Namdalslabben og sykurs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter


Jubileumsvott/Namsosvott og Votter i Namdalen

I anledning vårt 40-årsjubileum ble det designet en Jubileumsvott/Namsosvott laget med Rauma Finull eller Rauma Gammelserie. Det selges garnpakker med mønster, se bilde. Pris kr 250,00. For kjøp kontakt Inger Johanne Landsem eller Margrethe Leirfall Brøndbo Garnpakker selges også hos GarnPrat, Motestrikk og på Innbyggertorget Kulturhuset i Namsos. Noen år tilbake ble boka Votter i Namdalen laget med bakgrunn i innsamla gamle oppskrifter med sin historie, samt noen nyere mønstre. Mønster på Kong Håkon-votten har vært mye etterspurt og finnes i boka som nå koster kr 100,00 Ved ønske om kjøp kontakt Sissel MikalsenSiste fra Nauma Husflidslag

05.03.2022
Nauma Husflidslag
04.03.2022
Nauma Husflidslag
Alle artikler
Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
05.03.2022
Nauma Husflidslag
04.03.2022
Nauma Husflidslag
Alle artikler
Nauma Husflidslag ble stiftet i 1981, og feiret 40-årsjubileum med et aktivt lag i 2021. Vi holder til i Namsos Kulturhus med eget lokale, og har aktiviteter flere dager i uken.
Oddrun Grande
Digernesvegen 15
7820 SPILLUM

95731040
Styreleder
Oddrun Grande
Nestleder
Inger Johanne Landsem
Styremedlem
Margrethe Leirfall Brøndbo
Styremedlem
Camilla B. Tiller
Studieleder
Karin Hegsethtrø
Sekretær
Karin Hegsethtrø
Nettansvarlig
Karin Hegsethtrø
Kasserer
Sissel Mikalsen
Ung Husflidskontakt
Gerd Annie Hestø
0