Du er logget inn som

 

Gausdal Husflidslag

Gausdal husflidslag er et allsidig og inkluderende husflidslag med plass til alle som er glad i å bruke hender og evner kreativt. Det er viktig for oss å formidle denne gleden til flest mulig og å ta vare på historie, tradisjoner og ulike håndverksteknikker. Vi holder til i leide lokaler ved Fjerdum barnehage og skole. Der har vi faste medlemsmøter hver mandags kveld, tirsdag formiddag og temamøter 2. onsdagskvelden hver måned. Ellers så er det mye aktivitet i huset nesten hver dag. Vi har egne rom for veving, skinntrykk, syrom og et stort allrom til all slags bruk. Vi har medlemmer i alderen 6 - 96 år og forsøker å skape et inspirerende og kreativt miljø for hverandre. Vi har mange ulike kurs og studieringer i løpet av ett år, skinn, hosoband, bunadsbrodering, hekling, veving m.m. Er det noe du har lyst til å lære eller noe du vil lære oss så ta kontakt. DU er VELKOMMEN til å bli med i laget vårt, når som helst!

Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Siste fra Gausdal Husflidslag

Ingen artikler å vise
Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Ingen artikler å vise
I Ung husflid Gausdal får medlemmene lære grunnleggende håndverksteknikker som strikking, veving, broderi, søm eller trearbeid. Tilbudet er for barn og unge opp til 26 år.

Aktiviteter i Ung husflid:

  • Uka etter skoleslutt: Ung husflidsuke med ulike aktiviteter for barn/unge.
  • Siste søndagen i hver mnd: Ulike temaer settes opp; påskepynt, julepynt, spikking, søm m.m.
  • November: Juleverksted
Husflidslaget har mange aktiviteter gjennom året: Medlemsmøter/studieringer: Mandager fra kl 1700 og utover kvelden med trådteknikker, skinntrykk og søm, vevrom, syrom med symaskiner, skjærebord og strykebrett. Tirsdager fra kl 1000: åpent hus. Temakvelder: den 2. onsdagen i måneden fra kl 1900 med ulike temaer. Knivklubben: på Ungdomsskolen hver mandag fra kl 1800. Eksempler på kurs og studieringer: Søm og trykk av stolfell eller småskinn-produkter Plantefarging av garn Bunadsbrodering Søm av bunadsskjorte Slå nupereller Knivkurs

c/o Anne Karin Enger
Vestringsveien 1170
2653 VESTRE GAUSDAL

91310507
Styreleder
Anne Karin Enger
Nestleder
Agnes Olafson Lundemo
Styremedlem
Torunn Kaupang Sørum
Styremedlem
Bodil Forseth
Styremedlem
Anne Berit Myhren
Styremedlem
Marit-Helene B. Rødum
Varamedlem
Eli Nustad Nordlien
Varamedlem
Marianne Johansen
Studieleder
Tuulia Helen Jacobsen
Sekretær
Marianne Smelien
Nettansvarlig
Marianne Johansen
Kasserer
Anne Kristin Kjernlie
Ung Husflidskontakt
Aud Helene Stubberud
0